Product detail
natural white toothpaste 100 ml
Huidtype
Verpakking
100 ml
Omschrijving

Tandpasta verrijkt met limoensmaak, 100% veganistisch, glutenvrij en ontwikkeld voor het effectief reinigen van tanden en tandvlees. Wij gebruiken geen schadelijke ingrediŽnten als SLS en fluoride. Als alternatief voor fluoride gebruiken we hydroxyapatiet, een lichaamseigen mineraal waaruit onze tanden zijn opgebouwd. Dit zorgt voor een helder, sterker en gladder tandoppervlak. Organische kokosolie werkt als een natuurlijke Ďreinigerí en maakt de tanden witter. Ook veilig voor de allerkleinsten!

Je ontvangt bij dit product de eco conscious bamboo brush t.w.v. € 4,50 gratis!


Proudly developed in collaboration with Kleinsman / Varzideh Dental Center, a member of leading dental centers of the world.

 

De volledig natuurlijke samenstelling zorgt voor een antibacteriŽle werking, versterkt uw tanden, gaat tandbederf tegen en voorkomt ontstoken tandvlees. Geeft uw mond urenlang een fris gevoel.

Bevat:
- AloŽ vera.  Dit helpt cariŽs (gaatjes) voorkomen, vermindert plaque en voorkomt een droge mond.
- Biologische kokosolie (fair trade). Dit helpt cariŽs (gaatjes) voorkomen en Ďbleektí tanden op een natuurlijke manier. 
- Korreltjes van rijstzetmeel. Deze reinigen en polijsten op een natuurlijke wijze uw tanden. 
- Japanse matcha-thee. Dit vertraagt ​​de activiteit van schadelijke bacteriŽn, de veroorzakers van tandbederf. 
- Hydroxyapatiet, een biologische Ďwitmakerí. Dit is het belangrijkste mineraal waaruit ons tandglazuur, ons tandbeen en ons botweefsel zijn opgebouwd. Om die reden is het in staat om zich, op een natuurlijke wijze, te hechten aan ons tandglazuur. Hierdoor vermindert de gevoeligheid van de tanden en wordt het tandoppervlak gladder. Het resultaat is een witte, heldere glimlach en een sterker, gladder tandoppervlak, met minder kans op gevoelige tanden in de toekomst. 

Breng minimaal 2,5 cm van de pasta aan op een zachte tandenborstel. Poets uw tanden twee keer per dag - minstens 2 minuten, grondig en spoel daarna met super foodies organic mouthwash.

100% vegan, fluoride-, SLS-, parabenen- en glutenvrij.