Product detail
Wipe off nectar
Huidtype
Verpakking
200 ml
Omschrijving

wipe off nectar

3 in 1 daily nutrition cleansing nectar

Omschrijving

wipe off 3 in 1 daily nutrition cleansing nectar werkt als een 3 in 1 product en is een cleanser, make-up remover en tonic in één samenstelling! De zachte en romige emulsie is rijk aan voedende, anti-oxidatieve en beschermende ingrediënten zoals castorolie, monoï-olie, karitéboter, dunaliella salina (algenextract), hyaluronzuur en rozenwater en zorgt voor een gereinigde huid, met een heerlijke geur. Ideaal voor iedere huidconditie, zelfs de meest gevoelige huidconditie. Speciaal geselecteerde fruitextracten (bittere sinaasappel en abrikoos) werken als een natuurlijke tonic, daarom volstaat alleen het reinigingsritueel met wipe off 3 in 1 daily nutrition cleansing nectar en is het gebruik van een tonic nadien overbodig!

Gebruiksaanwijzing

maak iedere dag, ’s morgens en ’s avonds, het gelaat nat met warm water. Nectar aanbrengen met uw handen en masseer het daarna zachtjes in. Vervolgens afspoelen. Dermatologisch getest.

Ingrediënten

monoï-olie, karitéboter, hyaluronzuur, dunaliella salina (algenextract), bittere sinaasappel, abrikoos en gedistilleerd rozenwater.