Product detail
oil control skin regulating nutrition
Huidtype
Verpakking
box 30 capsules
Omschrijving

oil control skin regulating nutrition

regulating nutrition once a day dose

Omschrijving

oil control skin regulating nutrition once a day dose is een actief en natuurlijk supplement ontwikkeld voor de huid met een verstoorde sebumproductie (talg of huidvet). Het supplement zuivert de huid van binnenuit en wordt tevens aanbevolen bij een vette (hoofd)huid, bij de vorming van acne of een onregelmatige huid. Bevat een concentraat van Urtica Dioica Herba en SoyLife®. Dit zorgt voor een gezonde huid en heeft een gunstige invloed op de huidstofwisseling en ondersteunt de natuurlijke hygiŽne van de huid. Helpt puistjes en andere (huid)ontstekingen voorkomen. Het is juist de combinatie van SoyLife® met Urtica Dioica Herba en het brede spectrum isoflavonen die dit product zo bijzonder maakt. Aanbevolen voor jongeren (niet onder 15 jaar) en volwassenen die hun huid jong, soepel en zuiver willen houden.

Gebruiksaanwijzing

1 x daags 1 capsule met ruim water innemen. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde voeding. Op een koele en droge plaats, buiten bereik van kinderen bewaren. Combineer samen met de andere oil control skin regulating nutrition huidverzorgingsproducten voor het beste resultaat.
Onze producten bevatten doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen, ontwikkeld volgens recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging van binnenuit. Daarom geschiedt de productie van dit product volgens de strengste kwaliteitseisen onder apothekerstoezicht. Geen wisselwerking bekend, bij twijfel arts raadplegen. Voor alle zekerheid niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Huidverzorging met supplementen van binnenuit is aan te bevelen, aangezien de huidconditie voor 70% wordt bepaald door voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd.

IngrediŽnten

ingrediŽntenper dagdosering van 2 capsules
SoyLife Extract (Acatris) 40% isoflavones180 mg
Urtica Dioica Herba extract 5 : 180 mg
Natural Soy-extract50 mg
Viola tricolour30 mg
Natuurlijk beta Caroteen (B.trispora)6 mg
Vitamine B22,8 mg 200% ADH
Vitamine B332 mg 200% ADH
Vitamine B7 Biotine100 microgram 200% ADH
Vitamine E12 mg
Koper1,2 mg
Jodium als Kalium Jodide37,5 microgram
Selenium als Natrium Seleniet25 microgram