Product detail
truffle 40+ indulgence premier nutrition
Huidtype
Verpakking
box 30 capsules
Omschrijving

truffle 40+ indulgence premier nutrition

rejuvenating once a day dose

Omschrijving

truffle indulgence 40+ premier nutrition rejuvenating once a day dose is een zeer hoogwaardig, actief en natuurlijk supplement op basis van truffelextract. Extract van truffel is rijk aan aminozuren en stimuleert de productie van collageen. Bevat naast extract uit truffel tevens astaxanthine en Astapure®, een micro-algenextract. Dit supplement is een weldaad voor de huid en het beste wat oolaboo u dagelijks uit de natuur als supplement kan bieden. Astaxanthine (afkomstig uit de groene microalg Haematococcus Pluvialis) is het sterkste wapen in de strijd tegen vrije radicalen. Daarom wordt het gebruikt in de beste en effectiefste anti-aging crèmes en supplementen. Astaxanthine beschermt tegen beschadiging door UV-straling dé oorzaak van huidveroudering. Bevat tevens hyaluronzuur, dat tot dertig keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden zodat de huid haar vochtgehalte behoudt en rimpels zichtbaar minder lijken. Vitamine K2 MK 7™ bevordert de doorbloeding en het collageengehalte van de huid. Dit supplement is aanbevolen voor iedereen van 40 jaar en ouder en bevat alle bouwstoffen voor diegenen die het maximale wensen voor hun dagelijkse supplement.

Gebruiksaanwijzing

1 x daags 1 capsule met ruim water innemen. Deze dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde voeding. Op een koele en droge plaats, buiten bereik van kinderen bewaren. Combineer samen met de andere truffle indulgence 40+ premier nutrition rejuvenating huidverzorgingsproducten voor het beste resultaat.
Onze producten bevatten doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen, ontwikkeld volgens recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging van binnenuit . Daarom geschiedt de productie van dit product volgens de strengste kwaliteitseisen onder apothekerstoezicht. Bij gebruik van antistollingsmedicatie (zoals warfarine en coumarine) voor gebruik overleggen met behandelend arts of trombosedienst. Dit product mag gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding. Huidverzorging met supplementen van binnenuit is aan te bevelen, aangezien de huidconditie voor 70% wordt bepaald door voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd.

Ingrediënten

ingrediënt per dagdosering van 1 capsule
Truffelaroma5 mg
Astapure antioxidantenconcentraat uit algen200 mg
Vitamine K2-MK7 UNIK2TM 0,2%22,5 mg
Vitamine E12 mg
Hyaluronzuur20 mg
Koper1 mg
Jodium150 microgram
Selenium als Natrium Seleniet55 microgram