Product detail
ageless 30+ nutrition
Huidtype
Verpakking
box 30 capsules
Omschrijving

ageless 30+ anti aging nutrition

anti-aging nutrition once a day dose

Omschrijving

ageless 30+ anti-aging nutrition once a day dose is een actief en natuurlijk supplement en is een weldaad voor de rijpere en gevoelige huid. Bevat o.a. Vitamine K2-MK7 UNIK2ô en Co-enzym Q 10. Vanaf de leeftijd van 20 jaar begint de hoeveelheid lichaamseigen Co-enzym Q10 aanzienlijk te dalen, waardoor het verouderingsproces ingezet wordt. Co-enzym Q10 remt als supplement de afbraak van collageen en bevordert de aanmaak van hyaluronzuur. Daarnaast bevat dit supplement tevens een extra substantiŽle hoeveelheid hyaluronzuur, dit kan tot dertig keer haar eigen gewicht aan vocht vasthouden zodat de huid haar vochtgehalte behoudt en rimpels zichtbaar minder lijken. Vitamine K2 MK 7 bevordert de doorbloeding en het collageengehalte van de huid. Vitamine K2-MK7 UNIK2ô vormt hierdoor een ideale combinatie samen met Co-enzym Q 10 en hyaluronzuur. Speciaal aanbevolen voor iedereen vanaf 30 jaar en ouder.

Gebruiksaanwijzing

1 x daags 1 capsule met ruim water innemen. Niet meer dan 3 capsules per dag innemen. Combineer samen met de andere ageless 30+ anti-aging nutrition huidverzorgingsproducten voor het beste resultaat. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde voeding. Op een koele en droge plaats, buiten bereik van kinderen bewaren
Onze producten bevatten doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen, ontwikkeld volgens recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging van binnenuit . Daarom geschiedt de productie van dit product volgens de strengste kwaliteitseisen onder apothekerstoezicht. Geen wisselwerking bekend, mag ook gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding. Huidverzorging met supplementen van binnenuit is aan te bevelen, aangezien de huidconditie voor 70% wordt bepaald door voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd.

IngrediŽnten

ingrediŽntper dagdosering van 1 capsule
Co-enzym Q 1090 mg
Hyaluronzuur90 mg
Vitamine K2-MK7 UNIK2TM 0,2%22,5 mg
Vitamine E12 mg
Koper (als)
1 mg
Jodium150 microgram
Selenium (als Natrium Seleniet)55 microgram