Online Agenda!

Online Agenda!

Lieve Klanten,

 

Vanaf nu kun je een Afspraak ook Online boeken bij Wilma's Saloon! Op mijn website staat de link (http://bit.ly/2lg5xBM) waarmee je zelf je afspraken kunt inplannen. Klik op de link en de rest wijst zich vanzelf.

 

De eerste keer word om je email adres en je wachtwoord gevraagd, omdat je email adres al bij mij bekend is moet je de eerste keer op wachtwoord vergeten klikken. Je krijgt dan een tijdelijk wachtwoord toegestuurd via een e-mail en daarmee kun je inloggen en je wachtwoord veranderen.

 

Veel Succes,

Lieve Groet,

Wilma's SaloonSuper Foodies Dental Care

Weet jij hoeveel tandenborstels je gebruikt in je leven? Gemiddeld zo’n 157! En jij niet alleen….er zijn meer dan 7 miljard mensen ter wereld, waarvan de meeste hun tanden poetsen met een typische plastic tandenborstel, wat er echter bijkomt is dat de meeste van hen zo’n 3 tot 4 tandenborstels per jaar gebruiken. Wereldwijd betekent dit een afval van 5 miljard tandenborstels per jaar, een enorme hoeveelheid afval dat vaak terechtkomt in onze oceanen en onze stortplaatsen. 
Maak kennis met de eco conscious bamboo brush van Oolaboo. Hiermee poets je je eigen tanden verantwoord en stralend schoon. Het handvat wordt met de hand gemaakt van 100% afbreekbare bamboe: MAO, de snelst groeiende bamboeplant op aarde! MAO is volledig duurzaam geoogst en er zijn geen pesticiden gebruikt tijdens het kweken. MAO bamboe is eigenlijk gras, daarom is het verbouwen uiterst milieuvriendelijk, er hoeven geen bomen gekapt te worden.
En… onze gebruikte bamboe is ‘panda vriendelijk’, panda’s eten geen MAO. 
#wilmasaloon

 NIEUW VAN OOLABOO!!!

NIEUW VAN OOLABOO Hair PERFUME!Als jij slaapt,werkt je huid.Deze herstelt van de dag!

Als jij slaapt, werkt je huid. Deze herstelt van de dag.

De beauty sleep recovering nutrition night cream is een nachtcrème op basis van manukahoning en hyaluronzuur met anti-oxidante en beschermende eigenschappen geschikt voor elke huidconditie.

Na een welverdiende nachtrust, sta je de volgende ochtend stralend op omdat jouw huid er beter uitziet!

Vraag ernaar bij Wilma’s Saloon  of koop online via http://bit.ly/2mtif4F

#oolaboo #beautysleep #nightcream #skin #beauty


 Wilma's Saloon Vrijdag 16 December 10 Jaar!

Wilma's Saloon Vrijdag 16 December 10 Jaar!NEW: OOOO DE PARFUM SCENTED CANDLE 02 CINNAMON

NEW: OOOO DE PARFUM SCENTED CANDLE 02 CINNAMON

In de OOOO de parfum scented candle 02 reeks komt Oolaboo met de scented candle cinnamon! Een heerlijk geurende kaars voor in de wintermaanden!

 

De OOOO de parfum scented candle 02 is een ambachtelijke kaars uit 100% eco-sojawas, zonder kleurstoffen of andere synthetische toevoegingen, in een pot van gerecycled glas. Brandt schoner en gemiddeld twee keer langer, dan een gewone kaars.

De sojawas, afkomstig van sojabonen, is volledig biologisch afbreekbaar, vrij van chemicaliën en milieuvriendelijk. Verrijkt met vitamine D. Hierdoor is het zo zacht en hydraterend, zodat het zelfs warm als massageolie gebruikt kan worden. De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van 100% natuurlijke, pure essentiële oliën, gewonnen uit kaneel.

 

Bevat een zuivere katoenen lont, vrij van lood, chemicaliën en bleekmiddel. Zo bent je verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder een aanslag op het milieu en op je gezondheid.

 

Verkoopprijs: € 39.- Kijk op www.wilma-saloon.nl
 Geweldige Producten Actie!

Deze Geweldige Producten Actie is Geldig in de Maanden November & December!
Moederdag

8 Mei is het Moederdag!

Heb jij al iets gekocht voor jouw Moeder? Nee?

Hieronder volgt een leuke

TIP!

Verwen jouw Moeder (of Jezelf) met de Cleanse&Care Set!

Voor fluweelzachte handen.

Voor € 49,95
Blooooming

De nieuwe editie van Blooooming is uit! Het glossy magazine is verkrijgbaar bij Wilma's Saloon. En ... heb je deze maand al een momentje voor jezelf gehad? Niet? Boek dan gauw de behandeling ' Winters geluk' en geniet van een heerlijk ontspannende behandeling.
Nieuwe productlijn 'Skin rebirth4 phase concentrated cellular program'

Samen met een team van cosmetologen, farmaceuten, dermatalogen en huidtherapeuten heeft Oolaboo skin care een sprong voorwaarts gemaakt in cellulaire wetenschap. 

Met trots presenteren zij daarom hun nieuwe productlijn:
Skin rebirth4 phase concentrated cellular program. Deze productlijn is vanaf heden ook verkrijgbaar bij Wilma's Saloon. 


De 4 producten in het skin rebirth 4 phase concentrated cellular programma werken op het celniveau van de huid en zorgen voor direct zichtbaar anti aging resultaat op de huid.

De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio actieve ingrediënten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin.

Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi medisch niveau tegen te gaan.
4 fases naar cellulaire huidverbetering

fase 1: reinigen - exfoliating AHA cleanser exfoliating AHA cleanser
fase 2: herstellen/vernieuwen - nightfall active cell renewer
fase 3: hydrateren/opvullen - daybreak hyaluronic infuser
fase 4: beschermen - barrier repairing resurfacer