Super Foodies Dental Care

Weet jij hoeveel tandenborstels je gebruikt in je leven? Gemiddeld zoín 157! En jij niet alleenÖ.er zijn meer dan 7 miljard mensen ter wereld, waarvan de meeste hun tanden poetsen met een typische plastic tandenborstel, wat er echter bijkomt is dat de meeste van hen zoín 3 tot 4 tandenborstels per jaar gebruiken. Wereldwijd betekent dit een afval van 5 miljard tandenborstels per jaar, een enorme hoeveelheid afval dat vaak terechtkomt in onze oceanen en onze stortplaatsen. 
Maak kennis met de eco conscious bamboo brush van Oolaboo. Hiermee poets je je eigen tanden verantwoord en stralend schoon. Het handvat wordt met de hand gemaakt van 100% afbreekbare bamboe: MAO, de snelst groeiende bamboeplant op aarde! MAO is volledig duurzaam geoogst en er zijn geen pesticiden gebruikt tijdens het kweken. MAO bamboe is eigenlijk gras, daarom is het verbouwen uiterst milieuvriendelijk, er hoeven geen bomen gekapt te worden.
EnÖ onze gebruikte bamboe is Ďpanda vriendelijkí, pandaís eten geen MAO. 
#wilmasaloon

 Online Agenda!

Online Agenda!

Lieve Klanten,

 

Vanaf nu kun je een Afspraak ook Online boeken bij Wilma's Saloon! Op mijn website staat de link (http://bit.ly/2lg5xBM) waarmee je zelf je afspraken kunt inplannen. Klik op de link en de rest wijst zich vanzelf.

 

De eerste keer word om je email adres en je wachtwoord gevraagd, omdat je email adres al bij mij bekend is moet je de eerste keer op wachtwoord vergeten klikken. Je krijgt dan een tijdelijk wachtwoord toegestuurd via een e-mail en daarmee kun je inloggen en je wachtwoord veranderen.

 

Veel Succes,

Lieve Groet,

Wilma's SaloonMoederdag!

Zondag 13 mei is het Moederdag. Heb jij al iets gekocht voor jouw allerliefste moeder? Nee? Hieronder volgt een leuke tip!
NIEUW VAN OOLABOO!!!

NIEUW VAN OOLABOO Hair PERFUME!Als jij slaapt,werkt je huid.Deze herstelt van de dag!

Als jij slaapt, werkt je huid. Deze herstelt van de dag.

De beauty sleep recovering nutrition night cream is een nachtcrŤme op basis van manukahoning en hyaluronzuur met anti-oxidante en beschermende eigenschappen geschikt voor elke huidconditie.

Na een welverdiende nachtrust, sta je de volgende ochtend stralend op omdat jouw huid er beter uitziet!

Vraag ernaar bij Wilmaís Saloon  of koop online via http://bit.ly/2mtif4F

#oolaboo #beautysleep #nightcream #skin #beauty


 Wilma's Saloon Vrijdag 16 December 10 Jaar!

Wilma's Saloon Vrijdag 16 December 10 Jaar!NEW: OOOO DE PARFUM SCENTED CANDLE 02 CINNAMON

NEW: OOOO DE PARFUM SCENTED CANDLE 02 CINNAMON

In de OOOO de parfum scented candle 02 reeks komt Oolaboo met de scented candle cinnamon! Een heerlijk geurende kaars voor in de wintermaanden!

 

De OOOO de parfum scented candle 02 is een ambachtelijke kaars uit 100% eco-sojawas, zonder kleurstoffen of andere synthetische toevoegingen, in een pot van gerecycled glas. Brandt schoner en gemiddeld twee keer langer, dan een gewone kaars.

De sojawas, afkomstig van sojabonen, is volledig biologisch afbreekbaar, vrij van chemicaliŽn en milieuvriendelijk. Verrijkt met vitamine D. Hierdoor is het zo zacht en hydraterend, zodat het zelfs warm als massageolie gebruikt kan worden. De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van 100% natuurlijke, pure essentiŽle oliŽn, gewonnen uit kaneel.

 

Bevat een zuivere katoenen lont, vrij van lood, chemicaliŽn en bleekmiddel. Zo bent je verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder een aanslag op het milieu en op je gezondheid.

 

Verkoopprijs: € 39.- Kijk op www.wilma-saloon.nl
 Geweldige Producten Actie!

Deze Geweldige Producten Actie is Geldig in de Maanden November & December!
News Blooooming Van 2016!

Lieve Klanten!

De nieuwe Blooooming is uit! Nieuw formaat, meer pagina's!

Het glossy magazine is verkrijgbaar bij Wilma's Saloon. En ... heb je deze maand al een momentje voor jezelf gehad? Niet? Boek dan gauw de behandeling ' Autumm Body Treatment ' en geniet van een heerlijke ontspannende Body Behandeling.Hello Sunshine

Hello Sunshine!

Ontvang nu bij aankoop van een super foodies SUN product een trendy cooling bag gratis! Koop je meerdere producten dan ontvang je ook nog de hamman towel gratis!!

Maar dit is nog niet alles: ook krijg je een reischeque van € 50,00 en maak je tevens kans op een hoofdprijs: vul de ansichtkaart in die je ontvangt bij je aankoop en stuur deze naar ons terug.

Wie weet win jij een reischeque t.w.v € 750,-.

Deze actie is samenwerking met Corendon.

Vraag ernaar bij Wilma's Saloon of koop via http://wilma-saloon.nl


Moederdag

8 Mei is het Moederdag!

Heb jij al iets gekocht voor jouw Moeder? Nee?

Hieronder volgt een leuke

TIP!

Verwen jouw Moeder (of Jezelf) met de Cleanse&Care Set!

Voor fluweelzachte handen.

Voor € 49,95
Nieuwe productlijn 'Skin rebirth4 phase concentrated cellular program'

Samen met een team van cosmetologen, farmaceuten, dermatalogen en huidtherapeuten heeft Oolaboo skin care een sprong voorwaarts gemaakt in cellulaire wetenschap. 

Met trots presenteren zij daarom hun nieuwe productlijn:
Skin rebirth4 phase concentrated cellular program. Deze productlijn is vanaf heden ook verkrijgbaar bij Wilma's Saloon. 


De 4 producten in het skin rebirth 4 phase concentrated cellular programma werken op het celniveau van de huid en zorgen voor direct zichtbaar anti aging resultaat op de huid.

De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio actieve ingrediŽnten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin.

Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi medisch niveau tegen te gaan.
4 fases naar cellulaire huidverbetering

fase 1: reinigen - exfoliating AHA cleanser exfoliating AHA cleanser
fase 2: herstellen/vernieuwen - nightfall active cell renewer
fase 3: hydrateren/opvullen - daybreak hyaluronic infuser
fase 4: beschermen - barrier repairing resurfaceroooo de parfum scented candle

OOOO de Parfum Scented Candle!
Nieuw  Bij Wilma's Saloon!

OOOO de parfum scented candle 02

Een ambachtelijke kaars uit 100% eco-sojawas, zonder kleurstoffen of andere synthetische toevoegingen, in een pot van gerecycled glas. 
Brandt schoner en gemiddeld twee keer langer, dan een gewone kaars. 
De sojawas, afkomstig van sojabonen, is volledig biologisch afbreekbaar, vrij van chemicaliŽn en milieuvriendelijk. 
Verrijkt met vitamine D. Hierdoor is het zo zacht en hydraterend, zodat het zelfs warm als massageolie gebruikt kan worden. 
De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van 100% natuurlijke, pure essentiŽle oliŽn, gewonnen uit sandelhout. 
Bevat een zuivere katoenen lont, vrij van lood, chemicaliŽn en bleekmiddel. Zo bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder een aanslag op het milieu en uw gezondheid. 
Vraag ernaar bij Wilma's Saloon! 
Kijk anders even rustig op mijn site www.wilma-saloon.nl


Blooooming

De nieuwe editie van Blooooming is uit! Het glossy magazine is verkrijgbaar bij Wilma's Saloon. En ... heb je deze maand al een momentje voor jezelf gehad? Niet? Boek dan gauw de behandeling ' Winters geluk' en geniet van een heerlijk ontspannende behandeling.