Body

Iedere oolaboo body behandeling wordt gestart met de appetizing aromatic ceremony; een bijzonder handenwasritueel voor totale ontspanning.

60 minuten € 75,-   ancient traditions revitalizing scrub ceremony

Een bijzondere scrub ceremony op basis van de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water). Op maat gemaakt en geďnspireerd op de verschillende seizoenen. Iedere scrub kent een eigen traditie, geur en heeft een unieke samenstelling op basis van zout, boter, suiker, klei en rijst. Tijdens de ceremony worden verhoornde huidcellen opgelost waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Op masserende wijze wordt deze ceremony uitgevoerd. De huid voelt super zacht en is vol energie

60 minuten € 67,50   my temple embracing body ceremony

"Als ons lichaam een temple is moeten wij er goed voor zorgen”. Ervaar deze omhelzende body massage als een must in tijden van drukte. De massage is ontwikkeld volgens de 5-elementenleer om de energiebanen te laten stromen, de spierspanningen op te lossen, het huidweefsel van het lichaam te verstevigen en om het lichaam en haar energie in totale balans te brengen.

90 minuten € 100,-   total nutrition ultimate calming ceremony

Een ultieme ‘van top tot teen ervaring’. Biedt een totale ontspanning en versteviging van de huid, dankzij de exclusieve ingrediënten die worden gebruikt tijdens de ceremony. Na een heerlijke face ceremony completeert een ontspannende lichaamsmassage deze volledige en luxe behandeling. Op en top verwennerij!