Wilma’s Saloon


Sinds 2006 ben ik de trotse eigenaresse van een "allround schoonheidssalon” in het mooie plaatsje Bovensmilde in Drenthe. Mijn salon biedt een totaalpakket aan ontspannings- en huidverbeteringsbehandelingen voor gezicht en lichaam, visagie en hand- en voetverzorging. De gelaatsbehandelingen geef ik met het nutricosmetics merk Oolaboo, wat staat voor de constante link tussen inner & outer beauty.

Eerst was er huidverzorging voor de buitenkant… tijden veranderen, nu is er Oolaboo. Onze binnen- en buitenwereld worden gescheiden door de huid; het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Daarom is het essentieel om de huid gezond te houden en optimaal te beschermen. 

De huidverbeteringssproducten van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Alle huidverbeteringsproducten zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in de huidverbetering komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is. Ondersteuning van binnenuit met deze cosmetische supplementen is essentieel, aangezien huidcellen zijn opgebouwd uit voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd.

Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam. In de webshop van Wilma's
Saloon zijn diverse producten van Oolaboo te koop. Niet alleen crèmes, maar ook parfum, aroma diffuser, scrub en heel veel andere huidverzorgingsproducten.

Kijk voor de verschillende behandelmogelijkheden verder op de website van Wilma’s Saloon.