I am oolaboo

Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliŽn, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediŽnten die onze huid kan absorberen. Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de behandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

Face

Iedere Oolaboo face ceremony bestaat uit een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiŽle oliŽn (oolaboo essential cocktail), om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. De ceremony wordt vervolgdmet een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediŽnten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau! Boek nu één van de vier Oolaboo face ceremonies om deze unieke behandelingen te ervaren.

Behandelingen


30 minuten: instant nutrition face ceremony
€ 39,-

- cleansing

- peeling/scrub

- mask or massage

- apply day/night care

- advice


Instant zegt het al: een korte en effectieve behandeling.Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende behandeling maken we gebruik van anti-oxidanten en bieden we een effectieve bescherming tegen externe, agressieve biologische- en milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.


60 minuten: relieve intense face ceremony
€ 69,-

- cleansing

- peeling/scrub

- skin rebirth micro acid derma peel

- deep cleansing + onzuiverheden verwijderen

- mask

- massage

- apply day/night care

- advice


* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen!.Deze Ďboostí behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelig, couperose/rosacea en weerstandloze huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.


60 minuten: pure clarifying face ceremony
€ 69,-

- cleansing

- peeling/scrub

- skin rebirth micro acid derma peel

- deep cleansing + onzuiverheden verwijderen

- mask

- massage

- apply day/night care

- advice


* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriŽn te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediŽnten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.


75 minuten: truffle indulgence face ceremony
€ 89,95

- cleansing

- peeling/scrub

- skin rebirth micro acid derma peel

- deep cleansing + onzuiverheden verwijderen

- luxury anti aging firming mask

- shiatsu drukpuntmassage met essential cocktail

- handmassage

- apply day/night care

- advice


* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én een fantastisch anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediŽnten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.


Special face treatments

75 minuten: pamper me tea ceremony 
€ 79,95

Gebaseerd op de Japanse thee ceremony is de "pamper me tanquil teaĒ ceremony ontstaan. De sleutelwoorden voor deze unieke ceremony zijn: voeden, beschermen, beleven. Laat u in 45 minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediŽnten, voor een frisse, gezonde uitstraling. Warme olie, lange bewegingen met hand en onderarmen, en heerlijke ontspannende muziek om bij weg te dromen.

De sleutelwoorden voor deze behandeling zijn: voeden, beschermen en beleven. Laat u in deze behandeling meevoeren met de holistische massagetechnieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende super foods.

  • kopje Matchathee
  • handwasritueel
  • reiniging
  • epileren
  • dieptereiniging
  • onzuiverheden verwijderen
  • massage
  • masker
  • dag-of nachtverzorging* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin


90 minuten: skin rebirth medic ceremony
€ 97,50

Met deze intensieve, wetenschappelijk onderbouwde producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld, is er direct zichtbaar anti-aging resultaat op de huid. De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio-actieve ingrediŽnten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin. Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan.

De skin rebirth producten in de medic ceremony behandeling zijn gebasseerd op cellulaire huidverbetering in zowel de opperhuid als in de lederhuid. Zo ontstaat er direct zichtbaar anti-aging resultaat. Deze ceremony is een behandeling die de huid in 90min volledig aan het werk zet door middel van een zeer intensieve fruitzuur reiniging gevolgd door een intensieve 2 fase micro acid derma peel. Deze peeling zorgt voor direct zichtbare vermindering van lijntjes, pigmentvlekjes, littekens en oneffenheden. De effectiviteit van de ingredienten wordt vergroot door de Guasha massage. Deze massage verhoogt de doorbloeding, zuurstoftoevoer, activeert de celstofwisseling en verwijdert afvalstoffen. Daarna wordt er een liftend, verfrissend, antioxidant en zeer hydraterend masker aangebracht. Deze behandeling kan los geboekt worden maar ook in kuurverband. U ontvangt dan de juiste producten voor thuis gebruik, zodat u optimaal resultaat kunt bereiken.

Met een unieke massage die wordt toegepast volgens een oude Chinese massage techniek.Door de guashatherapie worden opmerkelijke resultaten geboekt. Dit komt doordat guasha tijdens een behandeling inwerkt op huid, bindweefsel, lymfestelsel, meridianen, spieren, bloedvaten en zenuwen.

* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin


"geniet van elk moment, elke dagĒ