Pedicure "basic” 30 minuten € 29,95

Voeten komen vaak aandacht tekort. Pedicure base brengt daarin verandering. Het is een weldadige behandeling van 30 minuten waarbij uw voeten en nagels verzorgd worden. Hierbij worden de nagels geknipt en gepolijst en nagelriemen verzorgd. Daarnaast zijn naar keuze ingegroeide nagels te behandelen of eventuele likdoorns of te veel eelt te verwijderen. Een heerlijke voetmassage met een verzorgende voetcrème laat uw voeten weer stralen en sluit de behandeling af.

Pedicure "deluxe” 60 minuten € 59,-

Voeten komen vaak aandacht tekort. Pedicure balance brengt daarin verandering. Het is een weldadige behandeling van 60 minuten waarbij uw voeten en nagels verzorgd worden. Hierbij worden de nagels geknipt en gepolijst, nagelriemen verzorgd, ingegroeide nagels behandeld en eventuele likdoorns verwijderd. Daarna vindt een heerlijke voetmassage met een verzorgende voetcrème plaats. Afsluitend worden uw teennagels gelakt met een nail whitener die uw nagels.
 

"Vertroetel” voetmassage 30 minuten € 39,50

Dit tedere voetenritueel van 30 minuten bestaat uit een zeer ontspannende voetmassage. Het ritueel bestaat uit het intensief reinigen van de voeten, een scrubmassage gevolgd door een ontspannen voetmassage met een intensief verzorgende my temple voetbalm. Deze exclusieve behandeling is voedend en geeft een aangenaam fris en licht gevoel aan de voeten.


Manicure "basic” 30 minuten € 29,95

Handen worden intensief gebruikt en verdienen het om extra verzorgd te worden. Het geeft een verjongend resultaat waarbij de huid van de hand soepel en zacht wordt. Bij deze behandeling van 30 minuten worden uw nagels geknipt en gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Een handmassage met een weldadige handcrème sluit deze behandeling af.


Manicure "deluxe” 45 minuten € 45,-

Handen worden intensief gebruikt en verdienen het om extra verzorgd te worden. Manicure essence voorziet hierin. Het geeft een verjongend resultaat waarbij de huid van de hand soepel en zacht wordt. Bij deze behandeling van 45 minuten worden uw nagels geknipt en gevijld, worden de nagelriemen verzorgd en wordt een handmasker aangebracht. Dit wordt gevolgd door een handmassage met een weldadige handcrème. Afsluitend worden de nagels met een nail whitener afgelakt zodat deze er weer stralend uitzien.


Paraffine pakking een weldaad voor uw handen en voeten 30 minuten hand of voetbehandeling € 9,95