body massage & body wraps 

SILKY COCOONING COMFORT TREATMENT - 60 minuten - € 69,- 

Een rustgevende lichaamsbehandeling uitgevoerd met de super foodies luscious body butter op basis van pure Shea butter (Kariteboter). Het lichaam wordt gevoed en is beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze ontspannende ‘head to toe massage’ is geschikt voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor een (zeer) droge huid. Door deze massage zult u heerlijk ontstressen, het zorgt voor een diepe relaxatie van het gehele lichaam en het bevordert de geestelijke en lichamelijke vitaliteit.
Onderstaande lichaamspakkingen kunnen lost geboekt worden of in combinatie met een lichaamsmassage. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.

DETOXIFYING GREEN TEA BODY WRAP - 30 min -  € 39,

Deze groene thee gelpakking heeft een drainerende, ontgiftende en antioxidant werking, voedt de huid diep en gaat huidveroudering tegen. 

MOISTURIZING LAVENDEL & HONEY BODY WRAP - 30 min - € 39,- 

De lavendel honing pakking is kalmerend, relaxerend, hydraterend en verbeterd de textuur van de huid. Daarnaast brengt het lichaam en geest in balans. 

COMFORTING POLYNESIAN COCONUT POWDER BODY WRAP 30 min € 39,- 

Kokos bevat niet alleen vetten maar ook mineralen zoals potassium, ijzer, magnesium, fosfor, koper en zink. Deze zijn onmisbaar voor de bescherming en het functioneren van onze cellen. Lithothamn, een gevaporiseerd zeewater, welke ontspannend werkt op de spieren door het hoge gehalte magnesium. Oligosource (gewonnen uit algen) werkt hydraterend en kalmerend.