every skin has its own story

Wist je dat onze huid ons grootste orgaan is? Gemiddeld maar liefst 16% van ons lichaamsgewicht! Belangrijk dus om goed voor je huid te zorgen en je huid de aandacht te geven die zij verdient! Onze huidverbeteringsproducten, ook wel cosmeceuticals genoemd, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediŽnten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediŽnten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediŽnten maar al te goed. Ondersteuning van binnenuit met onze cosmetische supplementen is essentieel, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. Door de combinatie te maken van Ďslikkení en Ďsmerení bereik je het maximaal haalbare resultaat. Ieder product is ontwikkeld met liefde en dermatologisch getest, je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEGís (emulgatoren), parabenen (conserveringsmiddel), siliconen, minerale olie en ftataten (weekmakers). Wij produceren alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Wel zoín fijn idee! Al onze treatments werken verbeterend op de huidconditie. Dankzij de natuurlijke bio-actieve ingrediŽnten staat Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau. Echter niet iedereen heeft hetzelfde huidtype. Daarom heeft Oolaboo specifieke behandelingen gecreŽerd welke de schoonheidsspecialist speciaal voor en met jou kan selecteren. De juiste keuze van de geschikte behandeling en producten wordt gemaakt door middel van de ĎSkin & Nutrition Analyseí, volledig afgestemd op je huidige huidconditie voor het meest optimale resultaat. Boek nu één van onze unieke treatments en je huid zal je dankbaar zijn.

 signature treatments 

OOLABOO AUTHENTIC TREATMENT - 60 minuten - € 69,-    Geschikt voor alle huidcondities.

De authentic treatment geeft je een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor jou geselecteerde producten passend bij je huidconditie. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een Shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke blends van essentiŽle en plantaardige oliŽn, genaamd essential cocktail, ook weer speciaal voor jou geselecteerd, om je huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders. De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bioactieve ingrediŽnten zorgen ervoor dat je huid weer straalt met een nieuwe frisheid. Gedurende deze behandeling kan er extra aandacht besteed worden aan de lijntjes rondom de ogen met behulp van de ageless moisturizing & cooling eye pads.

* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin

MEET & TREAT - 30 minuten - € 29,-

Geschikt voor alle huidcondities.

De meet and treat bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met Oolaboo en (naam instituut), dan is dit een mooie eerste behandeling. Je maakt kennis met de producten en ervaart een mini skin treatment. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt productadvies voor thuisgebruik.


specialty treatments

PAMPER ME TREATMENT - 75 minuten - € 79,95
Geschikt voor alle huidcondities, specifiek aan te bevelen voor droge- en vochtarme huidcondities.

De sleutelwoorden voor deze unieke treatment zijn: voeden, beschermen en beleven. Laat je meevoeren met de holistische massagetechnieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De warme olie en Pampering Lomi Lomi massage zijn een weldaad voor je huid. De huid wordt overspoeld met voedende, hydraterende, op super foods gebaseerde ingrediŽnten en een speciaal masker bereid met o.a. het super food bij uitstek; Matcha thee, voor een frisse, gezonde uitstraling. 

* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin.


GOODBYE REDNESS TREATMENT - 45 minuten - € 55,-        

Geschikt voor rode, couperose, rosacea, eczeem & weerstandloze huidcondities en mensen met een parfum allergie.

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze Ďboostí behandeling op basis van antioxidanten biedt een effectieve bescherming tegen externe en agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. Tijdens deze behandeling krijg je een dubbel kalmerend masker. Te beginnen met korte maar zeer weldadige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een kalmerend masker waarna wordt afgesloten met een verkoelend en roodheid reducerend masker, dankzij o.a. het gepatenteerde bioactieve ingrediŽnt IBR CalmDeAge (een concentraat afkomstig uit de zaden van de dadelpalm). Saveguard producten zijn allemaal 100% parfumvrij. Tevens wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van cosmetische voedingssupplementen, om de problemen van roodheid, couperose, rosacea en eczeem van binnenuit te behandelen. 

DEEP CLEANSING PURIFYING TREATMENT - 45 minuten €55,-
Geschikt voor vette, onzuivere huidcondities of acne.

De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriŽn te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diepzuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talgremmende eigenschappen dankzij Vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediŽnten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvang je tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op Shiatisu technieken. Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van de cosmetische voedingssupplementen, om het probleem van een vette, onzuivere en/of acne huid, van binnenuit te behandelen.

DEEP CLEANSING PURIFYING CURE - 12 weken 
Geschikt voor vette, onzuivere huidcondities of acne.

De deep cleansing purifyng treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde sebum (talg) productie en/of veel verstoppingen zoals comedonen (mee-eters). Gedurende 12 weken gaan we je huid intensief behandelen, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik. Vraag je specialist naar de mogelijkheden.


age loving treatments QUICK DEEP PEEL TREATMENT-30 min €39,-
Geschikt voor alle huidcondities m.u.v. rosacea en exceem.

De quick deep peel treatment staat voor een korte, zeer effectieve skin boost treatment en zorgt voor een enorme verbetering van de huid. We richten ons d.m.v. een oppervlakte reiniging en een zeer intensieve peeling op het effectief verwijderen van verhoornde cellen, verminderen van lijntjes, rimpeltjes en lichte littekens. Daarnaast zal er een stimulering van de doorbloeding plaatsvinden waardoor de toevoer van zuurstof en voedingstoffen verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dankzij deze behandeling krijgt de huid weer een mooie en egale opperhuid en een fantastische natuurlijke glow. De quick deep peel treatment zorgt er tevens voor dat de collageen stimulerende ingrediŽnten van de beschermende producten waarmee de behandeling wordt afgesloten, nog beter naar de juiste plek in de huid worden getransporteerd en je ook langer/intensiever profijt hebt van het productgebruik thuis.

QUICK DEEP PEEL CURE - 5 weken 
Geschikt voor alle huidcondities m.u.v. rosacea en exceem.

De quick deel peel treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor huiden welke aan de oppervlakte een flinke boost kunnen gebruiken, zoals flink verhorende huiden, huiden met beginnende lijntjes of oppervlakkige littekens. Gedurende een 5 weken durende korte, doch resultaatgerichte kuur, wordt de opperhuid zeer intensief behandeld. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik. Doordat de behandelingen zeer kort op elkaar worden afgestemd, is het resultaat nog verbluffender en houd je ook zichtbaar langer plezier van huidverbeteringen. Vraag je specialist naar de mogelijkheden. 

4D SKIN RENEWING & DEEP TISSUE TREATMENT - 60 min € 89,95
Geschikt voor een huid met een verminderde doorbloeding, lijntjes en een verslapte- en rijpe(re) huid.

Deze behandeling gaat huidveroudering tegen op 4-dimensionaal niveau. We richten ons met deze behandeling op de diepere lijnen en verbetering van de stevigheid en het vochtgehalte van de huid. Dit doen we o.a. door middel van deep tissue massage, dit zijn bindweefselmassage technieken waarbij de aanmaak van collagene en elastine vezels wordt gestimuleerd, de afvalstoffen worden afgevoerd en onderhuidse verklevingen worden opgeheven. Je huid zal het ervaren als een echte "skin workoutĒ. Deze krachtige manuele massage voor gelaat, hals en decolleté verstevigt de huid, verbetert de doorbloeding en zorgt voor een betere opname van werkstoffen, waardoor de huid een prachtige natuurlijke glow krijgt. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een 2-fasen micro acid dermapeel welke een sterk egaliserende en huidverjongende werking heeft. Daarnaast wordt er extra aandacht gegeven aan de hydratatie van de (opper)huid en de lijntjes rondom de ogen met behulp van het fleece mask. Afsluitend maakt de huid kennis met de producten uit het innovatieve Skin Rebirth 4 phase cellular program met een direct zichtbaar anti-aging resultaat. Als laatste wordt er ook aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van cosmetische voedingssupplementen. Dit om de effectiviteit van de behandeling te optimaliseren en zo huidveroudering op 4-dimentionaal niveau aan te pakken en ook van binnenuit de huid te verstevigen.

* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin. age loving treatments 

4D SKIN RENEWING & DEEP TISSUE CURE - 12 weken 
Geschikt voor een huid met een verminderde doorbloeding, lijntjes en een verslapte- en rijpe(re) huid.

De 4-dimsensionaal skin renewing treatment is tevens in kuurverband te boeken. Bij uitstek geschikt voor huiden met fijne lijntjes/rimpels en gebrek aan volume, maar ook voor vale huiden met een verminderde doorbloeding en verdikte rokershuiden. Laat je gedurende deze kuur overtuigen door het verbluffende resultaat dat huidveroudering niet alleen van buitenaf te behandelen is maar ook van binnenuit. Door de combinatie van manuele deep tissue massagetechnieken, innovatieve producten welke zowel in de opperhuid als de lederhuid kunnen komen en door het gebruik van cosmetische voedingssupplementen pak je je huid op 4-dimensionaal niveau aan. Met deze kuur bent u in staat uw huid zowel van buiten als van binnenuit echt te hermoduleren. Gedurende 12 weken gaan we de huid intensief behandelen, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik. Vraag je specialist naar de mogelijkheden.

MEDIC CELLULAR PROGRAM & GUASHA THERAPY - 60 min € 97,50 
Geschikt voor een huid met een verminderde doorbloeding, lijntjes en een verslapte- en rijpe(re) huid.

Het doel van deze behandeling is huidverbetering creŽren met specifieke guasha steen massagetechnieken uit het oude China, in combinatie met de nieuwste innovatieve producten.  Met de intensieve producten van het skin rebirth 4 phase cellular program, is er direct zichtbaar anti-aging resultaat. Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een 2-fasen micro acid dermapeel welk een sterk egaliserende en verjongende werking heeft. Dit zorgt er tevens voor dat de actieve ingrediŽnten van het skin rebirth programma naar de juiste plek in de huid worden getransporteerd. Daarnaast wordt er extra aandacht gegeven aan hydratie van de opperhuid en de lijntjes rondom de ogen met behulp van het fleece masker. Met de unieke Guasha stenen wordt er een massage toegepast volgens een oude Chinese techniek en wordt ieder niveau van de huid aangesproken. Door de Guasha therapie worden opmerkelijke resultaten geboekt. Dit komt doordat Guasha tijdens een behandeling inwerkt op huid, bindweefsel, lymfestelsel, meridianen, spieren, bloedvaten en zenuwen.

* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin.

MEDIC CELLULAR PROGRAM & GUASHA THERAPY CURE - 8 weken 

Geschikt voor een huid met een verminderde doorbloeding, lijntjes en een verslapte- en rijpe(re) huid.

Het medic cellular program & Guasha therapy is tevens in kuurverband te boeken. Bij uitstek geschikt voor huiden met fijne lijntjes/rimpels en gebrek aan volume, maar ook voor vale huiden met een verminderde doorbloeding en verdikte rokershuiden. Door de combinatie van specifieke massagetechnieken met Guasha stenen en innovatieve producten welke zowel in de opperhuid als de lederhuid kunnen komen, zal jou huid er weer stralend als nooit tevoren uit zien. Gedurende 8 weken gaan we je huid intensief behandelen, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen, bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik. Vraag je specialist naar de mogelijkheden. 

TRUFFLE INDULGENCE LUXURY TREATMENT - 75 minuten € 89,95 
Geschikt voor een huid met een verminderde doorbloeding, lijntjes en een verslapte- en rijpe(re) huid.

Om het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-aging resultaat te ervaren, is deze behandeling ontwikkeld. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert en eindigt met een handscrub en een handpakking. Na de oppervlakte en diepte reiniging volgt een 2-fasen gezichtsmassage, nl; Shiatsu drukpuntmassage, uitgevoerd met 100% natuurlijke blends van essentiŽle en plantaardige oliŽn, genaamd Ďessential cocktailí. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders met exclusieve en effectieve massagegrepen. Voordat het geweldig geurende truffle masker wordt opgebracht en je een decolletépakking krijgt, zal er eerst extra aandacht besteed worden aan de ogen d.m.v. een anti-aging oogbehandeling met ageless moisturizing & cooling eye pads. Wanneer je huid alle bioactieve werkstoffen uit het masker opneemt ontvangen je handen en heerlijke handmassage. Er wordt afgesloten met een specifieke penceelmassage rond de ogen. De producten welke worden gebruikt hebben een exclusieve samenstelling hebben van witte truffel, Zwitserse appel en arganstamcellen, deze hebben een anti-verouderende en rimpelvullende werking. De anti-oxidanten en vitamines  helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen, waardoor je huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet!

* inclusief verven wimpers en wenkbrauwen, epileren en harsen bovenlip/kin.